Sinds 1898 - toonaangevend in Noord-Holland
Showroom
Maandag t/m vrijdag 8:00-1700 Zaterdag en avonden op afspraak Maak een afspraak: 023 532 6013

Uitvaartinspiratie

Iedereen is anders, de wensen voor een grafmonument of voor een asbestemming lopen dan ook uiteen. Wij bespreken graag met u wat uw wensen en de mogelijkheden zijn.

In onze showroom aan de A.Hofmanweg hebben wij een inspiratiecentrum voor alles rondom een uitvaart. 

Troupin bestaat sinds 1898 en is daardoor het oudste bedrijf van Haarlem en omstreken op het gebied van gedenkmonumenten en asbestemmingen. In onze werkplaats ontwerpen en vervaardigen wij persoonlijke en unieke monumenten van verschillende materialen. Daarnaast hebben wij in onze showroom een ruime keuze in sierurnen, vervaardigd uit verschillende materialen. Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden.mail Troupin voor een afspraak

Over Troupin van 1898

Troupin bestaat sinds 1898 en is daarmee het oudste bedrijf van Haarlem en omstreken op het gebied van grafmonumenten en natuursteen.

In de eigen steenhouwerij worden alle grafmonumenten vervaardigd. Het bedrijf is een ambachtelijk familiebedrijf dat al vijf generaties staat voor zorg, kwaliteit, meesterschap en garantie.

Troupin wordt geleid door Guy Troupin. Samen met zijn medewerkers zorgt hij dat persoonlijke aandacht en optimale dienstverlening centraal staan.