Sinds 1898 - toonaangevend in Noord-Holland
Showroom
Maandag t/m vrijdag 8:00-1700 Zaterdag en avonden op afspraak Maak een afspraak: 023 532 6013

Monumenten

Wij maken grafmonumenten sinds 1898. Een grafmonument is de oudste uitingen van onze cultuur. In Egypte bewonderen wij de piramiden als enorme bouwwerken en vergeten daarbij vaak dat het gaat om grafmonumenten. Als wij onze dierbaren herdenken met een persoonlijk grafmonument dan plaatsen we als het ware een grensteken tussen leven en dood. Grafmonumenten van verdriet, maar ook van liefde en toewijding.

Persoonlijke grafmonumenten

Wanneer dierbaren overlijden zijn grafmonumenten een belangrijke plaats om in alle rust aan de overledene terug te denken. Omdat dit voor iedereen heel persoonlijk is, zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van persoonlijke grafmonumenten. 

Grafmonumenten naar eigen ontwerp

Wij kunnen ook uw eigen ontwerp van een grafmonument verwezenlijken. De laatste jaren is er steeds meer vraag naar specifieke grafmonumenten. Met onze ambachtelijke kwaliteiten en nieuwste technologie├źn kunnen wij veelal uw wensen verwezelijken. Zo maakten wij onderstaand grafmonument naar het ontwerp van de opdrachtgever.  

Wij plaatsen ambachtelijke grafmonumenten, grafmonumenten naar eigen ontwerp, grafmonumenten enkel, grafmonumenten met glas, grafmonumenten liggend, grafmonumenten met rvs, grafmonumenten ruw en grafmonumenten van Belgisch hardsteen in de regio's Alkmaar, Beverwijk, Heemskerk, Purmerend, IJmuiden, Zaanstreek, Haarlem, Amsterdam, Lisse, Aalsmeer, Uithoorn, Alphen a/d Rijn, Leiden, Zoetemeer, Den Haag, Weesp, Delft, Gouda'en Rotterdam.mail Troupin voor een afspraak

Over Troupin van 1898

Troupin bestaat sinds 1898 en is daarmee het oudste bedrijf van Haarlem en omstreken op het gebied van grafmonumenten en natuursteen.

In de eigen steenhouwerij worden alle grafmonumenten vervaardigd. Het bedrijf is een ambachtelijk familiebedrijf dat al vijf generaties staat voor zorg, kwaliteit, meesterschap en garantie.

Troupin wordt geleid door Guy Troupin. Samen met zijn medewerkers zorgt hij dat persoonlijke aandacht en optimale dienstverlening centraal staan.