Sinds 1898 - toonaangevend in Noord-Holland
Showroom
Maandag t/m vrijdag 8:00-1700 Zaterdag en avonden op afspraak Maak een afspraak: 023 532 6013

Meer dan steen alleen

Troupin bestaat sinds 1898 en is daarmee het oudste bedrijf van Haarlem en omstreken op het gebied van grafmonumenten en natuursteen. Alle grafmonumenten worden in de eigen steenhouwerij vervaardigd.

Een gedenkmonument kan vervaardigd worden uit verschillende materialen zoals bijvoorbeeld natuursteen, glas, rvs of brons. Ook voor de belettering is er een ruime keuze aan materialen. Graag geven wij u advies over de vele toepassingen van de uiteenlopende materialen.

Wanneer een dierbaren overlijden is een gedenkmonument een belangrijke plaats om in alle rust aan de overledenen terug te denken. Omdat dit voor iedereen persoonlijk is, zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van persoonlijke gedenkmonumenten.

Voor meer informatie over onze steenhouwerij of de producten kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen of langskomen in onze showroom. U bent altijd welkom zonder afspraak, als u er zeker van wilt zijn dat er iemand aanwezig is die u kan adviseren raden wij aan om een afspraak te maken.


Onze openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 8:00 - 17:00 uur.
Zaterdag en avonden op afspraak geopend.

Wij plaatsen grafmonumenten in de regio's Alkmaar, Beverwijk, Heemskerk, Purmerend, IJmuiden, Zaanstreek, Haarlem, Amsterdam, Lisse, Aalsmeer, Uithoorn, Alphen a/d Rijn, Leiden, Zoetermeer, Den Haag, Weesp, Delft, Gouda en Rotterdam.
mail Troupin voor een afspraak

Over Troupin van 1898

Troupin bestaat sinds 1898 en is daarmee het oudste bedrijf van Haarlem en omstreken op het gebied van grafmonumenten en natuursteen.

In de eigen steenhouwerij worden alle grafmonumenten vervaardigd. Het bedrijf is een ambachtelijk familiebedrijf dat al vijf generaties staat voor zorg, kwaliteit, meesterschap en garantie.

Troupin wordt geleid door Guy Troupin. Samen met zijn medewerkers zorgt hij dat persoonlijke aandacht en optimale dienstverlening centraal staan.