Sinds 1898 - toonaangevend in Noord-Holland
Showroom
Maandag t/m vrijdag 8:00-1700 Zaterdag en avonden op afspraak Maak een afspraak: 023 532 6013

Asbestemmingen

Na de crematie van uw dierbare heeft u verschillende mogelijkheden voor de bestemming van het as, u kunt dit uitstrooien of bewaren. Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden.

In onze showroom op de A.Hofmanweg hebben wij een ruime keuze in sierurnen, vervaardigd uit verschillende materialen. Hierbij kunt u denken aan glas, keramiek, RVS en natuursteen. Ons assortiment is erg divers, van heel eenvoudig tot eigen ontwerp. Bent u benieuwd wat wij onder andere aanbieden, neem dan alvast een kijkje op onze webshop. (zie: glasurn.nl)

De asbus kan ook begraven worden in een urngraf, bijna iedere begraafplaats heeft hiervoor een speciaal gedeelte. Dit urngraf kan afgedekt worden met een monument, dit kan geheel naar uw eigen keuze (binnen voorschriften van de begraafplaats) worden uitgevoerd.

Tevens is het mogelijk om een klein gedeelte van de as te bewaren in een kleine sierurn of een assieraad. Ook hier hebben wij verschillende voorbeelden van in de showroom, u kunt ook zelf een sieraad of urn maken of laten maken in ons kunstatelier onder begeleiding van een kunstenares. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.mail Troupin voor een afspraak

Over Troupin van 1898

Troupin bestaat sinds 1898 en is daarmee het oudste bedrijf van Haarlem en omstreken op het gebied van grafmonumenten en natuursteen.

In de eigen steenhouwerij worden alle grafmonumenten vervaardigd. Het bedrijf is een ambachtelijk familiebedrijf dat al vijf generaties staat voor zorg, kwaliteit, meesterschap en garantie.

Troupin wordt geleid door Guy Troupin. Samen met zijn medewerkers zorgt hij dat persoonlijke aandacht en optimale dienstverlening centraal staan.