Sinds 1898 - toonaangevend in Noord-Holland
Showroom
Maandag t/m vrijdag 8:00-1700 Zaterdag en avonden op afspraak Maak een afspraak: 023 532 6013

Kunstatelier

Het Haarlems Kunst Atelier is door Jannie van der Wel en Dominiek Steinmeijer in nauwe samenwerking met Guy Troupin opgezet. Een goed geoutilleerd atelier voorzien van alle gereedschappen, machines en ovens voor keramiek, edelsmeden en glas. 

Jannie van der Wel is keramist, ze maakt zowel grote buitenobjecten als kleine objecten van keramiek. Bij Jannie kunt u ook terecht om een persoonlijke urn of gedenkmonumentje te (laten) maken van keramiek.

Dominiek Steinmeijer is edelsmid en glaskunstenaar. Naast vrije glasobjecten voor binnen en buiten maakt zij sieraden die in binnen- en buitenland verkocht worden. Dominiek is gespecialiseerd in het maken van unieke gedenktekens in glas.

Naast hun werk als kunstenaar vinden Jannie en Dominiek het leuk om hun kennis te delen, daarom geven zij ook verschillende workshops en cursussen in het atelier.

Meer informatie over het kunstatelier op: www.haarlemskunstatelier.nlmail Troupin voor een afspraak

Over Troupin van 1898

Troupin bestaat sinds 1898 en is daarmee het oudste bedrijf van Haarlem en omstreken op het gebied van grafmonumenten en natuursteen.

In de eigen steenhouwerij worden alle grafmonumenten vervaardigd. Het bedrijf is een ambachtelijk familiebedrijf dat al vijf generaties staat voor zorg, kwaliteit, meesterschap en garantie.

Troupin wordt geleid door Guy Troupin. Samen met zijn medewerkers zorgt hij dat persoonlijke aandacht en optimale dienstverlening centraal staan.